lagers tabberas
fredag 9 januari 2009

Anka med äppelhoisin

›
Vi hade kvar av den underbara ankconfiten . två bröst och två lår (det är ju för katten en hel anka). Så hade jag en liten skål av Anja - f...

Medelhavet i Stinsen

›
Lunchade idag med en sovande August. Dagis var stängt för planering så vi var på tu man hand hela dagen. Tänkte jag skulle runt och shoppa m...

Bocuse d'Or en resa mellan 3630 och 18000 Air France och SAS

›
En norsk prima råvara från ett friskt hav, Pilgrimsmusslan som nu reser till Bocuse d'Or i slutet av januari. Bild: Tom Haga, EFF Norge ...
torsdag 8 januari 2009

Brockoli och ankconfit

›
Jag hade två sköna ankor i kylen som behövdes tas om hand. Gjorde det häromdagen. Styckade i fyra delar, bröst och lår och rimmade över natt...
1 kommentar:
tisdag 6 januari 2009

Sukiyaki en trettondagsafton

›
Nu är timmen sen och allt är utdukat, porslin i diskmaskinen, rester i kylen eller på den kalla balkongen. Med våra vänner Norlings, se nyår...
1 kommentar:
söndag 4 januari 2009

Bitterljuv Kung av ostar - Saint Marcelin

›
Vi hade en liten mellanmålsorgie hemma idag på vår tryffelkorv och i kombination med en rumstempererad, nästan flytande, beskbitterljuv Sain...

Bugatti lika begåvad som Molteni

›
För en massa år sedan när jag var student på Royal College of Art i London visade skolan en Bugattiutställning. Självfallet blev jag helsåld...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.