lagers tabberas
tisdag 6 januari 2009

Sukiyaki en trettondagsafton

›
Nu är timmen sen och allt är utdukat, porslin i diskmaskinen, rester i kylen eller på den kalla balkongen. Med våra vänner Norlings, se nyår...
1 kommentar:
söndag 4 januari 2009

Bitterljuv Kung av ostar - Saint Marcelin

›
Vi hade en liten mellanmålsorgie hemma idag på vår tryffelkorv och i kombination med en rumstempererad, nästan flytande, beskbitterljuv Sain...

Bugatti lika begåvad som Molteni

›
För en massa år sedan när jag var student på Royal College of Art i London visade skolan en Bugattiutställning. Självfallet blev jag helsåld...

Svårt för Gardell, men jag känner honom ju inte förstås

›
Jag tycker Gardell är sorgligt löjlig även om det ingår i hans artisteri med synliggörande upptåg som i kvällens Stjärnorna på slottet . Han...
1 kommentar:
lördag 3 januari 2009

Att älska sig själv

›
Tryffelkorv, fransk torkad korv, ostar och smör och grönt te ur Thord Karlssons kopp. För länge sedan var det fult att "älska sig själ...
torsdag 1 januari 2009

Färdigsvullat med hummer

›
För att ingen ska tro att vi är ständigt bortskämda med de lyxigaste råvaror måste jag deklarera med anledning av kvällens middag att så int...
1 kommentar:

God fortsättning på 2009

›
Champagnefejk för oss som tänker både på morgondagen och livet Det kommer att ta sedvanligt lång tid att bryta vanan. Att byta åttan mot nia...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.