söndag 30 november 2008
Reviderat om Thailand
›
Jag fick den när den var ny från trycket, den reviderade och omarbetade upplagan av Britt-Marie Bergman Saengkhamchus bok Resa i Thailand . ...
2 kommentarer:
Anka som lördagsgodis
›
Jag är barnsligt förtjust i anka, den här kunde varit fetare. Vi hade egentligen tänkt oss att äta dopp i grytan, det vill säga sukiyaki oc...
Kejsarolvon som blommar - ishinken som fryser hösten och rådjuren som spankulerar fritt
›
-Kom får Du se, sa Roland på gotländska när jag gick upp till trädgården för att mata komposten med sådant den äter md förtjusning. Och där ...
lördag 29 november 2008
Thailand och omvälvningsförsöken
›
Jag vet inte vad jag ska tro. Har inte varit i Thailand sedan februari och mina thailändska vänner som har politiska förtecken är upptagna a...
fredag 28 november 2008
Biff med lök - Hur var Er lunch?
›
Stekgrad Det är så viktigt med gemenskapen under lunchen och över maten, samtalet, pausen från det invanda, planerna, fantasierna, det fria...
Tysk blodkorv och tryffelstuvad savoykål
›
Flera dagar nu har vi ägnat åt tryffel både på krogen och hemma och då är det kombon tryffel, savoykål och grädde. Häromdagen tillsammans me...
1 kommentar:
De sura livet hos Tabberaset - om att misslyckas med surdegen
›
Det är något i luften hemma hos oss som får surdegar att gå åt helvete. Satte en första surdegskultur för någon vecka sedan, den attackerade...
5 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion