fredag 7 november 2008
Billig körsbärsjuice
›
Jo, jag glömde skriva tidigare om den turkiska surkörsbärsjuicen att den är hutlöst billig. Där vi köper den på Orientlivs på "ökända...
Mötesplats Bistron
›
Wallenbergare Edsbacka Bistro Som vanligt - fredag Edsbacka Bistro , lunch. Få se nu, vad ska vi välja? Jag riktade in mig på wallenbergaren...
2 kommentarer:
onsdag 5 november 2008
Det okända
›
En gång skrev jag om spöken i en kundtidning åt Ulriksdals Wärdshus. Det spökar nämligen i lokalerna. Någon har sett svarta damen glida fram...
2 kommentarer:
tisdag 4 november 2008
Böndröm - cassoulet
›
Jag tillhör inte någon cassouletklubb, men borde kanske. Denna ugnsbakade gryta är något av det bästa som finns. Bönor, en aromatisk korv, a...
söndag 2 november 2008
Norsk brunost och dansk havarti - en oslagbar kombination
›
Låter som mumsmums i nybakad fralla (ett alternativ till skollunch på 60 talet). En oslagbar komination är getmesen (norsk brunost) som blev...
2 kommentarer:
En frökatalog på bricka
›
Här ligger blomsterängen för nästa sommar. Det jag sår efter kanter och ibland som marktäckare och som färgstänk lite här och var. Här ligge...
1 kommentar:
lördag 1 november 2008
Kao tom - rissoppa - med pinnar
›
August tränar och tränar och börjar med det svåraste - att äta rissoppa med pinnar. Och han ger sig inte, men stoppar i sig med sked emella...
3 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion