lagers tabberas
fredag 7 november 2008

Billig körsbärsjuice

›
Jo, jag glömde skriva tidigare om den turkiska surkörsbärsjuicen att den är hutlöst billig. Där vi köper den på Orientlivs på "ökända...

Mötesplats Bistron

›
Wallenbergare Edsbacka Bistro Som vanligt - fredag Edsbacka Bistro , lunch. Få se nu, vad ska vi välja? Jag riktade in mig på wallenbergaren...
2 kommentarer:
onsdag 5 november 2008

Det okända

›
En gång skrev jag om spöken i en kundtidning åt Ulriksdals Wärdshus. Det spökar nämligen i lokalerna. Någon har sett svarta damen glida fram...
2 kommentarer:
tisdag 4 november 2008

Böndröm - cassoulet

›
Jag tillhör inte någon cassouletklubb, men borde kanske. Denna ugnsbakade gryta är något av det bästa som finns. Bönor, en aromatisk korv, a...
söndag 2 november 2008

Norsk brunost och dansk havarti - en oslagbar kombination

›
Låter som mumsmums i nybakad fralla (ett alternativ till skollunch på 60 talet). En oslagbar komination är getmesen (norsk brunost) som blev...
2 kommentarer:

En frökatalog på bricka

›
Här ligger blomsterängen för nästa sommar. Det jag sår efter kanter och ibland som marktäckare och som färgstänk lite här och var. Här ligge...
1 kommentar:
lördag 1 november 2008

Kao tom - rissoppa - med pinnar

›
August tränar och tränar och börjar med det svåraste - att äta rissoppa med pinnar. Och han ger sig inte, men stoppar i sig med sked emella...
3 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.