söndag 19 oktober 2008
Växthuset en orgie i glaskross
›
Från vår sida sett. Jag lyckades, med vissa risker, att riva det gamla ruttna växthuset vi tagit över utan att krossa en enda ruta. Då hör t...
Nu utökar vi köksträdgården
›
Hösten och vintern ägnar jag åt "Adonis Stenbrohultensis" och jakt på kulturfröer. Igår ringde vi vår närmaste granne på kolonin...
1 kommentar:
lördag 18 oktober 2008
Delikatesseri på Gateau
›
Vårt nya brödställe ligger vid ett litet torg i Edsviken på Vallmovägen 2. Gateau har flyttat dit och givit oss möjligheter att köpa vetesu...
1 kommentar:
fredag 17 oktober 2008
Lutfisk till födelsedagen
›
På toppen lägger vi lite frasigt stekt bacon tillsammans med riv från getmese. Det ger en behövlig sötma åt lutfisken. Det blev en födelseda...
4 kommentarer:
>Den vita måltidens magi - Lutfisk - Gäddqueneller
›
Det blev en uttömmande paneldiskussion igår kväll på Tekniska Museet i ämnet Mat och Miljö och i regi av "Låt Måltiden Blomma" und...
torsdag 16 oktober 2008
Så här lagar Du kladdris!!
›
Jag lovade återkomma med receptet på hur man enklast lagar kladdris eller det stärkelserika riset som heter Kaoniew på Thai. Egentligen är d...
5 kommentarer:
onsdag 15 oktober 2008
Grattis Gaston 20!
›
Så har han blivit två decennier - Gaston, min äldste son. GRATTIS!!! Häromdagen tog jag upp hans lillbrorsa August 1 1/2 från golvet när han...
‹
›
Startsida
Visa webbversion