lagers tabberas
fredag 17 oktober 2008

Lutfisk till födelsedagen

›
På toppen lägger vi lite frasigt stekt bacon tillsammans med riv från getmese. Det ger en behövlig sötma åt lutfisken. Det blev en födelseda...
4 kommentarer:

>Den vita måltidens magi - Lutfisk - Gäddqueneller

›
Det blev en uttömmande paneldiskussion igår kväll på Tekniska Museet i ämnet Mat och Miljö och i regi av "Låt Måltiden Blomma" und...
torsdag 16 oktober 2008

Så här lagar Du kladdris!!

›
Jag lovade återkomma med receptet på hur man enklast lagar kladdris eller det stärkelserika riset som heter Kaoniew på Thai. Egentligen är d...
5 kommentarer:
onsdag 15 oktober 2008

Grattis Gaston 20!

›
Så har han blivit två decennier - Gaston, min äldste son. GRATTIS!!! Häromdagen tog jag upp hans lillbrorsa August 1 1/2 från golvet när han...
måndag 13 oktober 2008

Kroppkakor Vs Lutfisk

›
De sköna kroppkakorna började lagas kring början av 1800 talet i Sverige och var alltså samtida med utberedningen av potatis - en slags piro...
lördag 11 oktober 2008

Välkommen ugnspannkaka

›
Jag har ett speciellt förhållande till ugnspannkaka. Har lagat den sedan barndomen, men aldrig fått kläm på storleken på mjöl, antal ägg, li...
1 kommentar:

Här generar sig ingen

›
Äldsta krabban i den nya flocken generar sig inte. Här är en av få bilder på henne där hon inte förställer sig till någon slags Manga. Älsk...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.