lagers tabberas
söndag 21 september 2008

Första höstgrytan en skördegryta

›
Egenodlad haverrot Vänner på middag och ett långkok på spisen. Fick tag i alldeles utmärkt mör högrev på Willys, det är som själva katten va...
2 kommentarer:

Indisk middag och skördegryta

›
Alltid försent med kameran när man är hungrig. Det här är kycklinggrytan som vi åt igår, något äten och plåtad med telefon. Ingen orkade gör...
fredag 19 september 2008

Lillstugan - en överraskning

›
Det är så kul att bli överraskad. Det har jag skrivit förr. Vi är ett litet sällskap om fyra "gubbs" som äter lunch om fredagar oc...
1 kommentar:
torsdag 18 september 2008

Färdiglagat gott med Gnocci och tapasblanding

›
Det finns färdiglagat som är riktigt bra. Färsk gnocci är ett sådant exempel och så finns det små "dosor" med olika anrättningar s...
1 kommentar:

Jakten på Isterband går vidare, idag med nedslag på Edsbacka Bistro

›
Det är som en slags nutidsarkeologi, min jakt på Isterband så som det kanske uppenbarade sig förr, frasigt skinn, lös, grov, kornig, syrlig...
2 kommentarer:
onsdag 17 september 2008

Färsk ansjovis, sprattus, sprattus

›
Smörstekt färsk ansjovis med dill Den heter så på latin, slinkande i munnen, sprattlande, vigt blänkande, sprattus sprattus. I vår turkiska ...
3 kommentarer:

Varning för Tele 2 och automatiska samtal

›
Tele2 är ett märkligt företag i mina ögon och efter min erfarenhet. Vi hade dem som operatörer för två telefoner under flera år. Så hittade ...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.