lagers tabberas
fredag 19 september 2008

Lillstugan - en överraskning

›
Det är så kul att bli överraskad. Det har jag skrivit förr. Vi är ett litet sällskap om fyra "gubbs" som äter lunch om fredagar oc...
1 kommentar:
torsdag 18 september 2008

Färdiglagat gott med Gnocci och tapasblanding

›
Det finns färdiglagat som är riktigt bra. Färsk gnocci är ett sådant exempel och så finns det små "dosor" med olika anrättningar s...
1 kommentar:

Jakten på Isterband går vidare, idag med nedslag på Edsbacka Bistro

›
Det är som en slags nutidsarkeologi, min jakt på Isterband så som det kanske uppenbarade sig förr, frasigt skinn, lös, grov, kornig, syrlig...
2 kommentarer:
onsdag 17 september 2008

Färsk ansjovis, sprattus, sprattus

›
Smörstekt färsk ansjovis med dill Den heter så på latin, slinkande i munnen, sprattlande, vigt blänkande, sprattus sprattus. I vår turkiska ...
3 kommentarer:

Varning för Tele 2 och automatiska samtal

›
Tele2 är ett märkligt företag i mina ögon och efter min erfarenhet. Vi hade dem som operatörer för två telefoner under flera år. Så hittade ...
1 kommentar:
tisdag 16 september 2008

Drömmen i Älghult - ett Änglagård

›
Foto:Svensk fastighetsförmedling Växjö För några veckor sedan lade vi ett bud på ett hus. Ett drömhus. Vi var helt övertygade om att det här...
8 kommentarer:
söndag 14 september 2008

Orkan, Hurrican, hinder på vägen.

›
Den här fina bilden på vår egenodlade majs får jag trösta mig med istället för att äta på Ruth’s Chris Steak House i Lafayette LA. Hurricane...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.