torsdag 18 september 2008
Färdiglagat gott med Gnocci och tapasblanding
›
Det finns färdiglagat som är riktigt bra. Färsk gnocci är ett sådant exempel och så finns det små "dosor" med olika anrättningar s...
1 kommentar:
Jakten på Isterband går vidare, idag med nedslag på Edsbacka Bistro
›
Det är som en slags nutidsarkeologi, min jakt på Isterband så som det kanske uppenbarade sig förr, frasigt skinn, lös, grov, kornig, syrlig...
2 kommentarer:
onsdag 17 september 2008
Färsk ansjovis, sprattus, sprattus
›
Smörstekt färsk ansjovis med dill Den heter så på latin, slinkande i munnen, sprattlande, vigt blänkande, sprattus sprattus. I vår turkiska ...
3 kommentarer:
Varning för Tele 2 och automatiska samtal
›
Tele2 är ett märkligt företag i mina ögon och efter min erfarenhet. Vi hade dem som operatörer för två telefoner under flera år. Så hittade ...
1 kommentar:
tisdag 16 september 2008
Drömmen i Älghult - ett Änglagård
›
Foto:Svensk fastighetsförmedling Växjö För några veckor sedan lade vi ett bud på ett hus. Ett drömhus. Vi var helt övertygade om att det här...
8 kommentarer:
söndag 14 september 2008
Orkan, Hurrican, hinder på vägen.
›
Den här fina bilden på vår egenodlade majs får jag trösta mig med istället för att äta på Ruth’s Chris Steak House i Lafayette LA. Hurricane...
1 kommentar:
Idag thai i morgon USA
›
Allt upplagt för måltid Poj Sag, tallrikssquash, citrongräs, dill, röda störvaxbönor och fiskfiléer Vi sa vi skulle ha det lite festligt tha...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion