lagers tabberas
onsdag 17 september 2008

Färsk ansjovis, sprattus, sprattus

›
Smörstekt färsk ansjovis med dill Den heter så på latin, slinkande i munnen, sprattlande, vigt blänkande, sprattus sprattus. I vår turkiska ...
3 kommentarer:

Varning för Tele 2 och automatiska samtal

›
Tele2 är ett märkligt företag i mina ögon och efter min erfarenhet. Vi hade dem som operatörer för två telefoner under flera år. Så hittade ...
1 kommentar:
tisdag 16 september 2008

Drömmen i Älghult - ett Änglagård

›
Foto:Svensk fastighetsförmedling Växjö För några veckor sedan lade vi ett bud på ett hus. Ett drömhus. Vi var helt övertygade om att det här...
8 kommentarer:
söndag 14 september 2008

Orkan, Hurrican, hinder på vägen.

›
Den här fina bilden på vår egenodlade majs får jag trösta mig med istället för att äta på Ruth’s Chris Steak House i Lafayette LA. Hurricane...
1 kommentar:

Idag thai i morgon USA

›
Allt upplagt för måltid Poj Sag, tallrikssquash, citrongräs, dill, röda störvaxbönor och fiskfiléer Vi sa vi skulle ha det lite festligt tha...
1 kommentar:

Ungar i det gröna

›
"Gå inte i Lagers mat" - Uddmans stående till sina barn idag i grönskan. Jätteroligt att få barnbesök - Alma som är med mest till...
lördag 13 september 2008

"Healthy Boy" vår soja till vardags

›
Anna Maria frågar oss vilken soja hon ska använda, appropås det vi skrev igår om pha pea tad (vårrullar . Det står bara "svampsoja...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.