lagers tabberas
torsdag 21 augusti 2008

Våra kinesiska krukor

›
Undrar om jag inte köpte krukor för dess konstfulla inslagnings skull Jag är väldigt svag för de gamla kinesiska glasyrerna, de gröna krakel...
onsdag 20 augusti 2008

Ny serie i Meny i P1

›
Torsdag startar en ny serie i Sveriges Radio P1 Meny som jag producerat. Det handlar om odling, mångafald och mat ur ett frö från andra sida...
1 kommentar:

Ordlös onsdag

›
Fler ordlösa onsdagar hos Nejma
måndag 18 augusti 2008

Konstra inte med fläsket!

›
Sidfläsket får mogna långsamt i långpanna i ugnen. Det behövs så lite, egentligen inget alls mer än salt och peppar. Ett gott fläsk har bra ...
2 kommentarer:
söndag 17 augusti 2008

Fett, geléigt, härligt griskött

›
Det är en ljuvlig spis det fettiga som bryts av en torr osötad ättiksstinn senap och balanseras med söt hemodlad potatis med marsipankonsist...
lördag 16 augusti 2008

Bondböner, morsning igen

›
Teckning på fint papper: "Bondbönor". Jag har glömt hur meditativt det är att sitta och sprita bondbönor . En hink blir en kanna,...

Hygien visar sig redan i kundkorgen

›
ICA är ju inte känt för hygien bakom köttdisken, i alla fall inte ICA Maxi. Nu har jag varit på en Kvantumbutik i Sollentuna. Jag gick in oc...
3 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.