måndag 14 juli 2008
Första egna potatisen
›
Anja, nykokt och första för året. Det blev en potatismiddag...med sill, matjes med egen gräslök, köpegräddfil och med potatis direkt från la...
1 kommentar:
Willys kan konsten att skrämma iväg kunder utan att egentligen veta om det!
›
Han heter Anders. Han behöver ha en lång sittning med sin personal så att de lär känna sin chef. Det är nämligen det som han är. Han är enli...
4 kommentarer:
söndag 13 juli 2008
Med Heini och Gunilla i sällskap av Linzpotatis och en blutwurst
›
Heini är en gammeldags chief. En sådan som fortfarande pratar med samma vokabulär som gamle Blunken och det är både hedrande och respektingi...
lördag 12 juli 2008
Hamburgare -viktigt alternativ
›
Finessen är att låta ungarna bygga sina egna hamburgare vid bordet. Det här är Almas skapelse! Rodjana steker några maffiga köttfärsbiffar, ...
fredag 11 juli 2008
Kul för den vakten...
›
...den dag han ligger på operationsbordet och ska få en ny höft eller ngt liknande när Rami är kirurgen. Rosen till Rami, den kommer från v...
1 kommentar:
torsdag 10 juli 2008
Odlingsprojekt och böcker för mattans hösthäng och eftertankens vinteride
›
Jag håller på med ett sommarprojekt om odling och äta, tradition, upplevelse, behov tillagning. Det är rasande spännande och finns så mycket...
måndag 7 juli 2008
Olles krog ett lunchalternativ på norr
›
Desserthög med bland annat Jello Chokladpudding, små plättar med vaniljkräm, Jello, kadaifibakelser som om det var en zacharoplastion som v...
3 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion