fredag 18 april 2008
Pad thai
›
Den kan göras hur tam och smaklös som helst - den kan också lagas idérikt med smak som bottnar och som får hela munhålan att hetta till och ...
1 kommentar:
torsdag 17 april 2008
Glasfiskar - Pla ghæow
›
En tre - fyra centimeter lång liten glasfisk Ordlösa onsdagen fick förbli en ordlös sådan och ordlöst skapar förvirring, tystnad är besvärli...
onsdag 16 april 2008
Ordlös Onsdag
›
Fler ordlösa onsdagar hos Nejma
11 kommentarer:
tisdag 15 april 2008
Färsk vitkål i thailändsk tappning
›
Det finns inget som smakar så färskt som färsk vitkål, eller snarare den mjällare spetskålen, nu som italiensk primör om förvåren. Mzan rikt...
3 kommentarer:
En enkel lunch på torkade räkor och aubergin
›
Visst finns det auberginer i Thailand! En enkel lunch idag var stekt aubergin, stekt gul lök, hastigt friterade större torkade räkor, torkad...
måndag 14 april 2008
Privat dancer-mänsklig nedmontering i Bangkok
›
Tidigt tog jag ett beslut att inte ens befolka nöjeskvarteren Patpong, Soi Cowboy och Nana Plaza. Senast i Bangkok bodde jag dock på Nana ho...
1 kommentar:
söndag 13 april 2008
Somtam en vanlig söndag
›
Jag ser att jag skrivit "spaltmeter" om den här thailändska fantastiska salladen. Ursprungsråvaran ska vara papaya, "malako...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion