lagers tabberas
torsdag 3 april 2008

Det är klart vi ska till Peking!

›
"Är du hemma redan" Så frågade några bekanta mig i hissen till kontoret idag. "Nä, vaddå - jag kom hem från Bangkok för flera...
onsdag 2 april 2008

Fläsk med röd cury och gurkmeja

›
Den heter Khamin på thai och är något helt annat är det papperssmakande lite beska puder på burk vi föräras med här hemma i Sverige. Khamin ...
6 kommentarer:
tisdag 1 april 2008

Utan TV förgås vi lätt

›
Igår slocknade burken och det första man tänker är "PLATT-TV" och sedan "dyrt". Vi är begåvade med "TV-TV". Nä...
4 kommentarer:
måndag 31 mars 2008

Quinoa som fattigmansrisotto

›
Och snabbt går det om man inte märkvärdigar sig som jag gjorde till middagen. Kokade en lag på ett gäng persiljestjälkar, fem lagerblad, sal...
5 kommentarer:
söndag 30 mars 2008

Ljusare

›
Tid är tydligen något man kan korrigera med några visare hit eller dit nuförtiden. Hur många gånger vi körde fel i tidsracet idag är omöjlig...
lördag 29 mars 2008

Bai Pad Grapao moo

›
Den ska vara så het att den får tandköttet att pulsera och chilin lyfter den feta fläsksmaken och den milda basilikan. En sådan erfor vi hem...

Mitt patinerade orangeri

›
Det är snart dags, tänkte jag. Dags att sätta fart på det som sovit lite, vintervilan är över. Dags att städa, att se över patinan från mång...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.