lagers tabberas
tisdag 1 april 2008

Utan TV förgås vi lätt

›
Igår slocknade burken och det första man tänker är "PLATT-TV" och sedan "dyrt". Vi är begåvade med "TV-TV". Nä...
4 kommentarer:
måndag 31 mars 2008

Quinoa som fattigmansrisotto

›
Och snabbt går det om man inte märkvärdigar sig som jag gjorde till middagen. Kokade en lag på ett gäng persiljestjälkar, fem lagerblad, sal...
5 kommentarer:
söndag 30 mars 2008

Ljusare

›
Tid är tydligen något man kan korrigera med några visare hit eller dit nuförtiden. Hur många gånger vi körde fel i tidsracet idag är omöjlig...
lördag 29 mars 2008

Bai Pad Grapao moo

›
Den ska vara så het att den får tandköttet att pulsera och chilin lyfter den feta fläsksmaken och den milda basilikan. En sådan erfor vi hem...

Mitt patinerade orangeri

›
Det är snart dags, tänkte jag. Dags att sätta fart på det som sovit lite, vintervilan är över. Dags att städa, att se över patinan från mång...
fredag 28 mars 2008

Körsbärsblom, falukorv och Rodjanas vackra brön

›
Kan inte undanhålla ännu mer av vår blommande vardagsrumskörsbär Det blir en trött fredag med stapelfödan falukorv . Och så hade vi tänkt ha...
3 kommentarer:

Lammstek till lyst

›
Lammstek från innanlåret och med en tryffelkål Vi hade den i kylen sedan tre dagar. Den låg där och bara väntade, men hela iden tog latmaske...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.