lagers tabberas
söndag 16 mars 2008

Konstmässans slut

›
Vännen Björn Wessman på Konstnässan i Sollentuna Jag vet inte hur jag ska säga det, men det var väldigt lamt den här gången. Överlag mycket ...
lördag 15 mars 2008

Thailand ligger i Sala

›
Stuvad morning glory och pad krapao förde Thailand till Sala för ett ögonblick i snövädret. I alla fall låg Thailand i Sala idag när vi åkte...
fredag 14 mars 2008

Färdiglagat

›
Ibland gör vi som folk gör mest, men kanske inte i alla fall - men det händer att vi ligger på latsidan och köper färdiglagat. Vi har fördel...

Osten från Søllerød

›
I veckan köpte vi en Ole från Ica - den smakade knappt något alls. Idag fick jag tag i en Havarti i Norrviken. Den var så "het" at...
2 kommentarer:

Almas helgmeny

›
Det var ju så att jag under vintern hjälpte till med menyskrivande för en del krogar och det speglas hos barnen, speciellt hos Alma 5 snart ...
1 kommentar:
torsdag 13 mars 2008

Mat som kultur

›
Rocklobster, den mest smakande bland korallrevets humrar. Jag har refererat till min bekant i Skåne tidigare och måste göra det igen. För i...

Magin fungerar, GI bantning finurligt bra

›
Det var den 18 januari och det var inte tråkigt - inte ett endaste dugg. Och folk har undrat lite över hur det går - lever jag ett tristare...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.