måndag 3 mars 2008
Att hantera en bergamott
›
Den kallas "Makrut" på thai, eller kaffirlime. Det här är den thailändska bergamotten. Den vars frukter har ett skrovligt skal och...
söndag 2 mars 2008
Almas bästa soppa
›
-Det är Almasoppa, lova att Du skriver att det är Almasoppa. Ja, ja jag gör väl det då. Rodjana hade fått marinerade broskben av grannen Jim...
2 kommentarer:
Sojabönor - smör - salt
›
Sojabönor, ångande heta precis innan de dressas med smör och salt. Men det är för bra för att vara sant! Medan jag drömmande skrev förra blo...
Bästa tid - frökatalog - såningstid
›
Rabarbern har nyfiket börjat titta upp. Snart dags att välta hinken över för att få de där späda glasrabarberna att bara baka hastigt med li...
Thailandsporträtt i ALLAS
›
Jag gör en del porträtt åt veckopressen. Det har jag jobbat med i säkert 20 år. Ibland blir det gripande människoöden. Nu i veckan kom Allas...
lördag 1 mars 2008
Vilken Anka?
›
På andra sidan gatan där vi parkerat bilen. Hade vi inte varit irriterande mätta av något som inte smakade någonting hade vi försökt oss på ...
1 kommentar:
Vägen till, och från (!) Jensens Bøfhus
›
Jag tror det var Alma som triggade igång oss. Hon hade varit på Jensens Bøfhus och ätit för någon vecka sedan. Så läste jag rubben till Lisa...
‹
›
Startsida
Visa webbversion