lagers tabberas
måndag 3 mars 2008

Att hantera en bergamott

›
Den kallas "Makrut" på thai, eller kaffirlime. Det här är den thailändska bergamotten. Den vars frukter har ett skrovligt skal och...
söndag 2 mars 2008

Almas bästa soppa

›
-Det är Almasoppa, lova att Du skriver att det är Almasoppa. Ja, ja jag gör väl det då. Rodjana hade fått marinerade broskben av grannen Jim...
2 kommentarer:

Sojabönor - smör - salt

›
Sojabönor, ångande heta precis innan de dressas med smör och salt. Men det är för bra för att vara sant! Medan jag drömmande skrev förra blo...

Bästa tid - frökatalog - såningstid

›
Rabarbern har nyfiket börjat titta upp. Snart dags att välta hinken över för att få de där späda glasrabarberna att bara baka hastigt med li...

Thailandsporträtt i ALLAS

›
Jag gör en del porträtt åt veckopressen. Det har jag jobbat med i säkert 20 år. Ibland blir det gripande människoöden. Nu i veckan kom Allas...
lördag 1 mars 2008

Vilken Anka?

›
På andra sidan gatan där vi parkerat bilen. Hade vi inte varit irriterande mätta av något som inte smakade någonting hade vi försökt oss på ...
1 kommentar:

Vägen till, och från (!) Jensens Bøfhus

›
Jag tror det var Alma som triggade igång oss. Hon hade varit på Jensens Bøfhus och ätit för någon vecka sedan. Så läste jag rubben till Lisa...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.