lagers tabberas
torsdag 24 januari 2008

Tom (jam wunzen), salmon, gong

›
Det är inte något problem det här med att utelämna kolhydraterna - men jag är ändå ganska trött på att välja. Rodjana är synnerligen behjälp...
5 kommentarer:
tisdag 22 januari 2008

Quinoa (-3,8)

›
Det nya tänket, att fläska med kött och proteiner och fett, får mig till oanade experiment bara efter en vecka. Jag har notoriskt vägrat Qui...
1 kommentar:
söndag 20 januari 2008

Kycklinglever (-2.8)

›
Jag fortsätter ganska enträget - men det är mer enträget i butiken när jag handlar råvaror än hemma där kylskåpet och skafferiet är fullt av...
2 kommentarer:

"Vårbruk" med salvia och timjan

›
Björnbären som blev kvar - frystorkade på kvist. Plötslig var alla moln borta och solen strålade. Lite kallt så att vattenpussarna fått issk...
2 kommentarer:
lördag 19 januari 2008

Älskade norska fiskepudding

›
Ibland brukar jag hemfalla åt nostalgi. Jag tror ingen här i bloggspalterna slår mig när det gäller att ha ätit fisekekake och fiskepudding....
1 kommentar:
fredag 18 januari 2008

GI bantning - med mycket fett

›
Det här är inte officiellt än. Jag börjar så smått, att utesluta kolhydraterna för att kanske bli av med gubbprofilen, ivrigt påhejad av Rod...
3 kommentarer:
torsdag 17 januari 2008

Chiliheta räkor

›
"Taffel-Lisa" skriver idag om chili i "DN på stan". Jag har tyvärr inte hunnit läsa än, men jag vet att hon varit hyggl...
4 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.