tisdag 18 december 2007
Tom gai makhan piæk - tamarindsyrlig soppa på kyckling och ostronskivling
›
Jag kan inte rå för det - somliga sätter fart hos dem som springer maraton varje kväll, andra som hänger i kliftor* (?). Man får en skjuts ...
måndag 17 december 2007
Gunnar Göransson slutar!
›
Gunnar Göransson, här tillsammans med en annan stor svensk matprofil, Christina Möller tidigare chef för COOPs provkök, hedersdoktor i Uppsa...
Amaryllis
›
De kommer kanske att se lite trötta ut till jul även om torghandlaren på Hötorget garanterade att de skull hålla. Hemma har jag inte haft t...
söndag 16 december 2007
Consensio
›
Vi var på bjudning igår kväll. Det brukar ju hända en eller annan gång att vi går på sånt. Sällsynt hamnar vi på invigningar av krogar, avsm...
Kåt på thai - hettan i somtam
›
Det har blivit så förfärligt mycket gris och jul och potatis och gratin och stekt kött och strömming och lever och grytor och svensk traditi...
Det lilla goda exemplet
›
Handelns största vinster görs inte på ompackad köttfärs eller likvattenmarinerad hastighetsbiff - de stora vinsterna görs på den lilla plast...
1 kommentar:
lördag 15 december 2007
Syrade broskben - så här gör vi delikatessen
›
Att människan har ett gnagbehov* är väl ett oemotsagt faktum. Vi besläktas av gnagmärken i efterlämnade revben från stenålder och ännu tidi...
2 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion