lagers tabberas
söndag 16 december 2007

Consensio

›
Vi var på bjudning igår kväll. Det brukar ju hända en eller annan gång att vi går på sånt. Sällsynt hamnar vi på invigningar av krogar, avsm...

Kåt på thai - hettan i somtam

›
Det har blivit så förfärligt mycket gris och jul och potatis och gratin och stekt kött och strömming och lever och grytor och svensk traditi...

Det lilla goda exemplet

›
Handelns största vinster görs inte på ompackad köttfärs eller likvattenmarinerad hastighetsbiff - de stora vinsterna görs på den lilla plast...
1 kommentar:
lördag 15 december 2007

Syrade broskben - så här gör vi delikatessen

›
Att människan har ett gnagbehov* är väl ett oemotsagt faktum. Vi besläktas av gnagmärken i efterlämnade revben från stenålder och ännu tidi...
2 kommentarer:

Estnisk blodkorv

›
Eftersom barnen tycker det är roligare i Hötorgshallen passade vi på att gå dit för att få tag i sådant som andra familjer där vi bor rynkar...

NK varuhuset som tappat julen

›
I 20 år har jag haft som tradition att ta barnen till NKs julskyltning. Förr var det alltid storslagna juliga scener med tomtar och änglar o...
fredag 14 december 2007

Litchi - svårstavat namn på sötman bakom skal

›
Den där litchin har förföljt mig genom senare delen av livet, liksom mangostan och lamjai (longkong). Första gången var på en djungelmarknad...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.