lagers tabberas
tisdag 11 december 2007

Ankconfit - solens mat

›
kvällens härliga ankmiddag Det är ett år sedan jag åt en fantastisk anka på en kinakrog i Laos . Kom och tänka på hur mycket jag längtar til...

Stekt salt sill och julbord

›
Det borde gå ihop, det som rubriceras, men det är väl ingen som njuter stekt salt sill till julbordet - förr kanske, men inte nu. För 100 år...
1 kommentar:
måndag 10 december 2007

Tom gaj horapaa

›
Egentligen var jag inte speciellt hungrig, men väldoften som mötte mig redan i trapphuset gjorde mig tillräckligt sugen att sätta mig till b...
1 kommentar:

Den ena tog strömming och de andra lever!

›
Ibland slås jag av att mat kan smaka hur räligt som helst och kännas oinspirerad och tråkig hur mycket bra råvaror och hur mycket själ och h...
söndag 9 december 2007

Barnkalas - igen

›
Meny - Små vårrullar med vegetarisk fyllning. Chili sweet&sour. Kaoniew, thailändskt klassris. Friterade kycklingvingar. Gräddtårta prin...
lördag 8 december 2007

Tabberaset i media

›
Det har varit några bra medieveckor nu i det sista, vilket kanske kan speglas i bokförsäljningen nu före jul. Först var det ett brett uppsla...

Geang Kieow wan gra dok moo. Vilken härlig fredag

›
Cocosmjölkskokta broskben med rikligt med kött, stuvade i grön curry med kaffirlimeskal och massor med het chili (20 st). Fredagar brukar vi...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.