tisdag 11 december 2007
Ankconfit - solens mat
›
kvällens härliga ankmiddag Det är ett år sedan jag åt en fantastisk anka på en kinakrog i Laos . Kom och tänka på hur mycket jag längtar til...
Stekt salt sill och julbord
›
Det borde gå ihop, det som rubriceras, men det är väl ingen som njuter stekt salt sill till julbordet - förr kanske, men inte nu. För 100 år...
1 kommentar:
måndag 10 december 2007
Tom gaj horapaa
›
Egentligen var jag inte speciellt hungrig, men väldoften som mötte mig redan i trapphuset gjorde mig tillräckligt sugen att sätta mig till b...
1 kommentar:
Den ena tog strömming och de andra lever!
›
Ibland slås jag av att mat kan smaka hur räligt som helst och kännas oinspirerad och tråkig hur mycket bra råvaror och hur mycket själ och h...
söndag 9 december 2007
Barnkalas - igen
›
Meny - Små vårrullar med vegetarisk fyllning. Chili sweet&sour. Kaoniew, thailändskt klassris. Friterade kycklingvingar. Gräddtårta prin...
lördag 8 december 2007
Tabberaset i media
›
Det har varit några bra medieveckor nu i det sista, vilket kanske kan speglas i bokförsäljningen nu före jul. Först var det ett brett uppsla...
Geang Kieow wan gra dok moo. Vilken härlig fredag
›
Cocosmjölkskokta broskben med rikligt med kött, stuvade i grön curry med kaffirlimeskal och massor med het chili (20 st). Fredagar brukar vi...
‹
›
Startsida
Visa webbversion