lagers tabberas
tisdag 4 december 2007

Leverrätter lever längst

›
När jag var barn lagade morsan en slags leverbiffar som efter stekning kokades i vanlig mjölk. De smakade gudomligt med rårörda lingon. Jag ...
2 kommentarer:

Kao tom och julskinka

›
Alltid till första advent har vi en liten skinka hemma, griljerad för första skinkmackan, en skiva limpa med mycket pomerans och smörad med ...
2 kommentarer:
måndag 3 december 2007

Somtam...igen!

›
Härliga somtam - med pla-ra. Efter att födelsedagsbarnet fick välja middagen - spagetti med kantarellsås och Lyceejuice med isbitar till att...
1 kommentar:

Vi känner inte vår egen historia

›
Kristenheten har lagt locket på - prästerna mumlar och försöker fortsätta den svenska historiens största omskrivning. Det som skett har inte...
2 kommentarer:
söndag 2 december 2007

Köttätaren

›
Hemma på permis - två dagar för sent för att få vara hemma med storasyrran och småsyskonen. Turligt nog hade vi en redig bit ugnsstekt högre...

Kött till lördags

›
Ja jag vet inte vad det blev en högrev bryntes efter sedvanlig ingnidning av salt och rikligt med vitpeppar. Sedan in med en termometer på d...
1 kommentar:
lördag 1 december 2007

August exklusivt för Bendel

›
Appropå nöjet med en baby och barn som gillar mat som jag och Bendel nöjsamt pratat om.
3 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.