lagers tabberas
lördag 27 oktober 2007

Bacon

›
Jag gillar stekbacon och Francis Bacon och jag har haft förmånen att träffa båda. Bacon åt jag varje frukost under mina studieår i London oc...
fredag 26 oktober 2007

Lite trött på fläsklägg - kan man bli det?

›
Jo, jag är det, kände det idag - tyckte det varit fläsklägg hela veckan - i två veckor faktiskt - på olika sätt. Kollar bloggen och ser att ...
torsdag 25 oktober 2007

Vermiceller som sytrådar som het soppa med räkor

›
Den väntade på mig därhemma, mitt i stöket som är som postoväder över lägenheten efter en dagsplåtning . Det står backar med porslin och sil...

Stekt strömming

›
Bättre rubrik finns inte, inte ens på menyer: "Stekt Strömming". Den är så traditionell att man inte ens behöver äta den för att f...
onsdag 24 oktober 2007

Julen är här! Leve Julen!

›
Jag var på ett verkligt upptaktsmöte idag, ett traditionsenligt sådant också när en av landets mesta grönsaksleverantörer kallade till julav...
tisdag 23 oktober 2007

›
Har haft en mycket kreativ dag med en ny fotograf och en energisk redaktör, båda med en stark anknytning till landets ledande matmagasin nu ...
måndag 22 oktober 2007

Matplåtning

›
Känner att jag inte kan ta bilder till bloggen av sådant som sedan ska publiceras i ett annat sammanhang så istället plockar jag in en bild ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.