lagers tabberas
torsdag 25 oktober 2007

Vermiceller som sytrådar som het soppa med räkor

›
Den väntade på mig därhemma, mitt i stöket som är som postoväder över lägenheten efter en dagsplåtning . Det står backar med porslin och sil...

Stekt strömming

›
Bättre rubrik finns inte, inte ens på menyer: "Stekt Strömming". Den är så traditionell att man inte ens behöver äta den för att f...
onsdag 24 oktober 2007

Julen är här! Leve Julen!

›
Jag var på ett verkligt upptaktsmöte idag, ett traditionsenligt sådant också när en av landets mesta grönsaksleverantörer kallade till julav...
tisdag 23 oktober 2007

›
Har haft en mycket kreativ dag med en ny fotograf och en energisk redaktör, båda med en stark anknytning till landets ledande matmagasin nu ...
måndag 22 oktober 2007

Matplåtning

›
Känner att jag inte kan ta bilder till bloggen av sådant som sedan ska publiceras i ett annat sammanhang så istället plockar jag in en bild ...
söndag 21 oktober 2007

Djurrättsaktivister, körsnärer, kött och hö!

›
Allt kött är hö! Snart kommer attacken - var så säkra - mot krogarna också. Följde precis dokumentären om djurrättsaktivisternas attacker mo...
4 kommentarer:
lördag 20 oktober 2007

Smak av hav

›
Foto:Eksportutvalget for fisk Norge. Jag har ätit kungskrabba så inibomben den senaste tiden. Och jag har umgåtts med kungskrabba dygnet run...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.