lagers tabberas
fredag 19 oktober 2007

Svensk choukroute och Sukiaki

›
Två middagar på raken, en igår och en idag, och väldigt representativt för hur vi äter till vardags. Sukiakin kan varieras i det oändliga - ...
torsdag 18 oktober 2007

Måltidens dag - idag

›
Glöm inte bort att äta! Och ät gott idag. Mer om måltidens dag idag - här på Låt Måltiden Blommas hemsida. I år med Ria Wägners morotssoppa...
onsdag 17 oktober 2007

Norge i topp, men ligger efter!

›
Det vet alla som rest i Norge att det är fruktansvärt dyrt och att maten generellt är under all kritik, eller som en av Sverige ledande matm...
måndag 15 oktober 2007

Ohemligt idag - Mistral blir Frantzen/Lindeberg

›
Daniel Lindeberg sittande och Björn Frantzén. Bild: Urban Jörén Jag har gått omkring länge med hemligheten . Men häromdagen fick jag lov att...
söndag 14 oktober 2007

Kungskrabbans vän(d)krets - Tabberaset i nordanled

›
På kungskrabbefiske i Varangerfjorden, så långt nprrut man kan komma och tillräckligt långt österut för att vara i jämnhöjd med Ankara. Jag ...
1 kommentar:
onsdag 10 oktober 2007

Tabberaset med bönor i radion

›
Detta är förvisso bönor, men inte bönor som kokas i Meny den här veckan, mina egna, de platsade inte för de tillhör stammen moderna bönor, S...

Hoy - musslor - Tempura - räkor

›
Nam chim är ett tillbehör på fisksås, lime, blekselleri, salladslök, chili, vitlök och socker. Utmärkt till ångkokta musslor , stora och gr...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.