lagers tabberas
torsdag 27 september 2007

Bortskämd med färdiglagat

›
Men så är det ju att man har lov att skämma bort sig med färdiglagad mat. Jag menar inte äckliga halvprodukter i frysdisken med fjuttiga ill...
1 kommentar:

Stöd modet i Burma

›
Jag blir sms:ad idag från många håll. Sms med följande innehåll som är värt att spridas även här: "In suport of our incredibly brave fr...
onsdag 26 september 2007

Plamuek pad bai grapao

›
Vi andades inåt idag till middag. Man blir lite "småfulliskratt" när man i sällskap av thailändare lystet äter de heta rätterna -...
2 kommentarer:
tisdag 25 september 2007

Vardagsmat

›
Vi köpte ju rejäla fläskläggar, en blev över, men nu är den kokt och "dressad" med små goda vaktelägg Den sista majsen för året är...
söndag 23 september 2007

Lux Stockholm en bit utanför stan

›
Bästa sättet att fira födelsedag på har vi förstått, att åka ut till solskensstarka och bländande gräddbakelsen Brohofs slott där golflandsk...
2 kommentarer:

Fläsklägg på Thai efter koloniträdgården

›
Det här är fläsklägg med vaktelägg Vi avsatte hela dagen igår till trädgårdsföreningen och vår egen kålgård. Skördade det sista, men röd och...
fredag 21 september 2007

Guey djaab Youen - nudlar

›
Nu har det varit mycket "svenskmat" ett tag och längtan blev oss till slut övermäktig. Egentligen hade vi förberett oss för något ...
2 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.