lagers tabberas
tisdag 25 september 2007

Vardagsmat

›
Vi köpte ju rejäla fläskläggar, en blev över, men nu är den kokt och "dressad" med små goda vaktelägg Den sista majsen för året är...
söndag 23 september 2007

Lux Stockholm en bit utanför stan

›
Bästa sättet att fira födelsedag på har vi förstått, att åka ut till solskensstarka och bländande gräddbakelsen Brohofs slott där golflandsk...
2 kommentarer:

Fläsklägg på Thai efter koloniträdgården

›
Det här är fläsklägg med vaktelägg Vi avsatte hela dagen igår till trädgårdsföreningen och vår egen kålgård. Skördade det sista, men röd och...
fredag 21 september 2007

Guey djaab Youen - nudlar

›
Nu har det varit mycket "svenskmat" ett tag och längtan blev oss till slut övermäktig. Egentligen hade vi förberett oss för något ...
2 kommentarer:

Rullande nytt med majskyckling från Bjärefågel

›
Per-Olof Ingmarsson på Bjärefågel var på restaruangmässan häromdagen och han berättade att begreppet "Majskyckling" nu tagits upp ...
torsdag 20 september 2007

Djävla oestetiskt

›
Jag har skrivit om vårt lunchställe förr, det på tolv trappor i kommunalhuset, samma hus som hyser mitt kontor. Det är hyfsat ärligt med egn...
6 kommentarer:
onsdag 19 september 2007

Restaurangexpo

›
Brödälskarna säger att det är svårt att få tag i bra stenmalt mjöl..."Jag kan leverera", svarar Laban från Gotland innan påstående...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.