tisdag 25 september 2007
Vardagsmat
›
Vi köpte ju rejäla fläskläggar, en blev över, men nu är den kokt och "dressad" med små goda vaktelägg Den sista majsen för året är...
söndag 23 september 2007
Lux Stockholm en bit utanför stan
›
Bästa sättet att fira födelsedag på har vi förstått, att åka ut till solskensstarka och bländande gräddbakelsen Brohofs slott där golflandsk...
2 kommentarer:
Fläsklägg på Thai efter koloniträdgården
›
Det här är fläsklägg med vaktelägg Vi avsatte hela dagen igår till trädgårdsföreningen och vår egen kålgård. Skördade det sista, men röd och...
fredag 21 september 2007
Guey djaab Youen - nudlar
›
Nu har det varit mycket "svenskmat" ett tag och längtan blev oss till slut övermäktig. Egentligen hade vi förberett oss för något ...
2 kommentarer:
Rullande nytt med majskyckling från Bjärefågel
›
Per-Olof Ingmarsson på Bjärefågel var på restaruangmässan häromdagen och han berättade att begreppet "Majskyckling" nu tagits upp ...
torsdag 20 september 2007
Djävla oestetiskt
›
Jag har skrivit om vårt lunchställe förr, det på tolv trappor i kommunalhuset, samma hus som hyser mitt kontor. Det är hyfsat ärligt med egn...
6 kommentarer:
onsdag 19 september 2007
Restaurangexpo
›
Brödälskarna säger att det är svårt att få tag i bra stenmalt mjöl..."Jag kan leverera", svarar Laban från Gotland innan påstående...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion