onsdag 23 maj 2007
Tabberaset på Edsbacka i Real Thai
›
Den låter krystad den där rubriken och är det också i ett försök att få med ALLT på en rad. När bloggaren, matfotografen, amerikanaren från ...
tisdag 22 maj 2007
Kroppkakeutmaning
›
Gitto skriver i en kommentar att hon sitter inne med det ultima kroppkakereceptet - jag tror henne så nära till fosterjorden som hon har i ...
4 kommentarer:
Kroppkaka - Palt att dö för (en smula)
›
Något av det svenskaste som finns, palt? Ja både ock och inte alls. Idag stod Rodjana inför valet och kvalet. Thaimat på kyckling eller någo...
2 kommentarer:
söndag 20 maj 2007
Det blommar i dalen
›
Vallmon är sprickfärdig Det är så roligt nu. Odlingslotterna våra ligger som i en dal. Tyvärr i "norr-söderläge" så när nordan sät...
2 kommentarer:
Retrosug - varma mackor
›
Jag visste inte att jag hade samma retrosug som Gitto häromdagen, men kunde konstatera det efter att nyss ha läst hennes blogg. Egentligen ...
I väntan på god smak
›
Sent omsider ligger de där och saltvattensimmar. Två burkar med ank och kalkonägg i stark saltlake. Igår skrev jag att de är klara om tre v...
lördag 19 maj 2007
Äggande Kaikem - salta ägg från Thailand
›
Kai = ägg och Kem = salt. Kaikem = Salta ägg. Naturligtvis en konserveringsform och samtidigt en sådan som ger en alldeles speciell smak ...
6 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion