lagers tabberas
onsdag 23 maj 2007

Tabberaset på Edsbacka i Real Thai

›
Den låter krystad den där rubriken och är det också i ett försök att få med ALLT på en rad. När bloggaren, matfotografen, amerikanaren från ...
tisdag 22 maj 2007

Kroppkakeutmaning

›
Gitto skriver i en kommentar att hon sitter inne med det ultima kroppkakereceptet - jag tror henne så nära till fosterjorden som hon har i ...
4 kommentarer:

Kroppkaka - Palt att dö för (en smula)

›
Något av det svenskaste som finns, palt? Ja både ock och inte alls. Idag stod Rodjana inför valet och kvalet. Thaimat på kyckling eller någo...
2 kommentarer:
söndag 20 maj 2007

Det blommar i dalen

›
Vallmon är sprickfärdig Det är så roligt nu. Odlingslotterna våra ligger som i en dal. Tyvärr i "norr-söderläge" så när nordan sät...
2 kommentarer:

Retrosug - varma mackor

›
Jag visste inte att jag hade samma retrosug som Gitto häromdagen, men kunde konstatera det efter att nyss ha läst hennes blogg. Egentligen ...

I väntan på god smak

›
Sent omsider ligger de där och saltvattensimmar. Två burkar med ank och kalkonägg i stark saltlake. Igår skrev jag att de är klara om tre v...
lördag 19 maj 2007

Äggande Kaikem - salta ägg från Thailand

›
Kai = ägg och Kem = salt. Kaikem = Salta ägg. Naturligtvis en konserveringsform och samtidigt en sådan som ger en alldeles speciell smak ...
6 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.