lagers tabberas
söndag 20 maj 2007

Det blommar i dalen

›
Vallmon är sprickfärdig Det är så roligt nu. Odlingslotterna våra ligger som i en dal. Tyvärr i "norr-söderläge" så när nordan sät...
2 kommentarer:

Retrosug - varma mackor

›
Jag visste inte att jag hade samma retrosug som Gitto häromdagen, men kunde konstatera det efter att nyss ha läst hennes blogg. Egentligen ...

I väntan på god smak

›
Sent omsider ligger de där och saltvattensimmar. Två burkar med ank och kalkonägg i stark saltlake. Igår skrev jag att de är klara om tre v...
lördag 19 maj 2007

Äggande Kaikem - salta ägg från Thailand

›
Kai = ägg och Kem = salt. Kaikem = Salta ägg. Naturligtvis en konserveringsform och samtidigt en sådan som ger en alldeles speciell smak ...
6 kommentarer:
fredag 18 maj 2007

Vilken kyckling! - Kao man gai!

›
Det här är egentligen en confiterad kyckling , kokt i sitt eget fett, mäktig i smak och något helt annat än den svenska "kokt höns med ...
4 kommentarer:

Kao man gai

›
Bara en liten förannonsering om vad som kommer i eftermiddag. Går till affären nu och sedan blir det en äkta ångkokad kyckling där kycklingf...
1 kommentar:
torsdag 17 maj 2007

Norge 17 maj

›
Man får väl gratulera brodersfolket på nationaldagen. Jag hade åren mellan 1973 och 1978 i Norge. Bodde i Oslo och just denna dag var björka...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.