lagers tabberas
lördag 5 maj 2007

Omplantering

›
Det är lustigt så här års när allt det som ska bli stort och yvigt fortfarande är litet och smått om ens sått. Det som såddes i mars är red...
1 kommentar:

Blommande salvia

›
Man ska väl egentligen knipsa av blomstren för att få en större bladansättning, men jag har inte liksom hjärta. Min salvia som övervintrar p...
2 kommentarer:

Snart granne?!

›
Bloggen heter "nille bloggar från thailand" och vi upptäckte varandra för någon dag sedan. Han beskriver sig själv som mer ätglad...
3 kommentarer:
fredag 4 maj 2007

Strömming i stället för thaifisk

›
Mokpla - det är en thailändsk fiskrätt med fisk ångad tillsammans med örter och lök. I Thailand lagas den här rätten på små insjöfiskar. St...
6 kommentarer:

Svensk keramikmortel till thailändsk mat

›
Thaimorteln är kökets viktigaste redskap, kermikmortel med trätstöt. Finns numer även att köpa i Sverige Vi glömde köpa mortel med oss den g...
torsdag 3 maj 2007

Carl von Linne och tabberaset i Meny

›
Roslins porträtt av Linné 1775 Med start idag repriserar Meny i P1 min serie om maten hos Carl von Linné. Det blir en resa i 1700 talets ar...
tisdag 1 maj 2007

Allt-i-ett-pris, varför inte?

›
Sent idag på första maj åkte jag med döttrarna och den äldstes pojkvän till Vinn stormarknad för att köra hem vatten och köpa mjölk för ve...
5 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.