lagers tabberas
onsdag 18 april 2007

Spädgrisen - det lilla gullet

›
För 14 dagar sedan lagade jag spädgris och styckade ut, färserade, kryddade och bokstavligt talat tryfferade till rulle. Den veckan var en...
måndag 16 april 2007

Växer så det knakar - luras av våren

›
En dryg månad har min kardon fått växa nu - det går långsamt i början, sedan slår den ner en pålrot väl utplanterad och rikligt gödslad. När...

Döden i riksdagen

›
Alldeles nyss i riksdagens interpelationsdebatt ställde Hans Wallmark (m) och Börje Vestlund (s) en fråga om dödsstraffets globala avskaffan...
3 kommentarer:
lördag 14 april 2007

Varje riktig karl ska ha en egen dyngstack

›
Jag har det, en egen dyngstack - en fet djäkel - varje greptag doftar friskt och är fylld av daggmask. Snart är det mesta utkärrat. Fräser n...
fredag 13 april 2007

Ansjovisutmaning

›
Det finns en bloggman som kallar sig Krubb . Han heter egentligen Jesper Värn och är kock. Hans blogg är läsvärd, mest för att han tar i och...
onsdag 11 april 2007

Försmak av våren

›
Det är inte långt kvar innan spenaten ska sås på landet En ilsken gastrit har fått mig att äta mildare mesigt och vårlikt. Förvisso har näss...
1 kommentar:

Thaimat - en rörelse

›
Erik är en smula orolig över att laga thaimat och inte krydda ordentligt - det behöver han inte vara, inte ens alla thailändare äter etters...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.