onsdag 18 april 2007
Spädgrisen - det lilla gullet
›
För 14 dagar sedan lagade jag spädgris och styckade ut, färserade, kryddade och bokstavligt talat tryfferade till rulle. Den veckan var en...
måndag 16 april 2007
Växer så det knakar - luras av våren
›
En dryg månad har min kardon fått växa nu - det går långsamt i början, sedan slår den ner en pålrot väl utplanterad och rikligt gödslad. När...
Döden i riksdagen
›
Alldeles nyss i riksdagens interpelationsdebatt ställde Hans Wallmark (m) och Börje Vestlund (s) en fråga om dödsstraffets globala avskaffan...
3 kommentarer:
lördag 14 april 2007
Varje riktig karl ska ha en egen dyngstack
›
Jag har det, en egen dyngstack - en fet djäkel - varje greptag doftar friskt och är fylld av daggmask. Snart är det mesta utkärrat. Fräser n...
fredag 13 april 2007
Ansjovisutmaning
›
Det finns en bloggman som kallar sig Krubb . Han heter egentligen Jesper Värn och är kock. Hans blogg är läsvärd, mest för att han tar i och...
onsdag 11 april 2007
Försmak av våren
›
Det är inte långt kvar innan spenaten ska sås på landet En ilsken gastrit har fått mig att äta mildare mesigt och vårlikt. Förvisso har näss...
1 kommentar:
Thaimat - en rörelse
›
Erik är en smula orolig över att laga thaimat och inte krydda ordentligt - det behöver han inte vara, inte ens alla thailändare äter etters...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion