lagers tabberas
lördag 14 april 2007

Varje riktig karl ska ha en egen dyngstack

›
Jag har det, en egen dyngstack - en fet djäkel - varje greptag doftar friskt och är fylld av daggmask. Snart är det mesta utkärrat. Fräser n...
fredag 13 april 2007

Ansjovisutmaning

›
Det finns en bloggman som kallar sig Krubb . Han heter egentligen Jesper Värn och är kock. Hans blogg är läsvärd, mest för att han tar i och...
onsdag 11 april 2007

Försmak av våren

›
Det är inte långt kvar innan spenaten ska sås på landet En ilsken gastrit har fått mig att äta mildare mesigt och vårlikt. Förvisso har näss...
1 kommentar:

Thaimat - en rörelse

›
Erik är en smula orolig över att laga thaimat och inte krydda ordentligt - det behöver han inte vara, inte ens alla thailändare äter etters...
1 kommentar:
tisdag 10 april 2007

Vårrullar

›
Efter fläsket till lunch kom vi hem till nygjorda vårrullar, "jam wun sen goong" och stekt reis med räkor. I vårrullarna fanns flä...

Fläsk med tillbehör

›
Fläsket är detsamma, det är bara tillbehören som varierar. Uppe på vår matsal 12 tr serveras en fem sex olika rätter varje dag. Det är klas...
måndag 9 april 2007

Världen på en och samma plats

›
Visst är det kul med "sitemeter". Jag bläddrar på mitt eget då och då och det blir lite lustigt ibland som häromdagen då jag hade ...
3 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.