lagers tabberas
lördag 10 mars 2007

Döden i Norr - häxor och giftmord

›
En känd bild på hur en förbrytare först får sin hand avhuggen före dekapiteringen illustrerar recensionen av min bok "Döden i skogen...

Vårrullar

›
Hästar hoppar alltid som de vill och tvärt emot vad jag trott, vårrullarna är tryggare spis Ibland dristar vi oss till att göra en hel stor ...
2 kommentarer:
fredag 9 mars 2007

Vitling

›
Vitling som marinerar glänsande i silver. Vi åt vitling igår igen, men inte idag - för det blev det "spridda skurar" av Kao pad, ...
torsdag 8 mars 2007

Tabberaset och Austin B i Meny

›
Lite över tio idag sänds andra delen av Austin Bushs och mitt snack om fermenterad och het föda i Sveriges Radios P1 Meny. Vi träffades oc...
1 kommentar:
onsdag 7 mars 2007

Thaimiddag

›
Marinerad friterad vitling med prig nam pla Tom kha gai , varm, sötsyrlig med svamp, tomat och kyckling spetsad med namprig pau Wokade gröns...
tisdag 6 mars 2007

Werner Vögeli är död

›
Werner Vögeli från min bok "Femton kockar och falukorv". Foto Karl Melander 2000 Idag dog Werner efter en längre tids sjukdom. Jag...
måndag 5 mars 2007

Tom kha gaj - nationalsoppan i TV 4 (nåja!)

›
Tom kha gai tillagad av min svåger, köksmästaren Visuth Satt nyss och slötittade på förkväll och blev ännu slöare när Pelle lagade mat så ha...
6 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.