måndag 5 mars 2007
Tom kha gaj - nationalsoppan i TV 4 (nåja!)
›
Tom kha gai tillagad av min svåger, köksmästaren Visuth Satt nyss och slötittade på förkväll och blev ännu slöare när Pelle lagade mat så ha...
6 kommentarer:
söndag 4 mars 2007
Laab på kokt kycklinglever
›
Laab - att ätas av njutning och under ett bombardemang av örtsmaker. Tidigare, i februari, berättade jag om laab , den kött och örtkryddsbla...
2 kommentarer:
Grötfrukost på Congee
›
Söndagfrukost är ofta congee hemma hos oss. Sämsta riset (broken jasmin finns i 2 kg förp. på Willys) kokas med buljong till en gröt – en va...
lördag 3 mars 2007
Månen
›
Månen är en ost! Från balkongen 22:42 23:17, en röd hinna över gula osten och våra grannar från Kina smattrar smatterband för att skrämma an...
Panem et circenses
›
Kinesisk "bake-off", bara att sänka ner i fritösen och fritera gyllene. Bröd hade vi, skådespelet var vår gemensamma lördagsfrukos...
2 kommentarer:
fredag 2 mars 2007
Tabberaset från Bangkok hörs i Meny
›
Idag gick första avsnittet i Meny i P1 . Jag träffar den amerikanske matfotografen Austin Bush som bor och arbetar i Bangkok och vi är ute ...
4 kommentarer:
Dödstrött potatis
›
Så gjorde vi stekta isterband då ikväll. Potatisen i värmehyllan i ljuset i Konsumbutiken såg inte glad ut så jag tog en påse mandel från hy...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion