lagers tabberas
tisdag 20 februari 2007

Knake - bara i Lund

›
Flög ner till Skåne igår. Ska medverka vid Studentaftonen om Astrid Lindgren i morgon. Idag ska jag jobba för Lundaliv . Har pendlat mellan...
3 kommentarer:
lördag 17 februari 2007

Namprig pau - nödvändig chilliröra

›
Vi har alltid torkad chilli i mängd med hem från Thailand, den är ju så lätt så vi riskerar inte att få övervikt När man beställer "Nam...
2 kommentarer:
fredag 16 februari 2007

Blod, Korv och Kärlek

›
Blodpudding ska kokas i mjölk eller stekas i ankfett . Igår vimsade jag ånyo i ICA butiken – jag handlar där för att den inte ligger närmast...
1 kommentar:

Tabberaset och Studentafton

›
Astrid Lindgren. Teckning: Claes Jurander ur min bok "Järnspisar, hackekorv och tabberas" Nu är programmet klart för studentaftone...
2 kommentarer:

Pandalus Vs Pangasius

›
Häromdagen skrev jag om Gaeng Som , den syrligt starka fisksoppan på mekongfisk. Vad jag tänkte på när jag skrev att pandalus var namnet på...
torsdag 15 februari 2007

ICA gör skiktande grynfil som smakar mjöl

›
Vimsade runt igår i affären efter fil för att få ett avbrott i grötmorgnarna. Ryckte till mig ett paket som understryker att framtiden redan...
6 kommentarer:
onsdag 14 februari 2007

Kanom sagko – sagogryn

›
Vad är svenska desserter mot Thai? Ganska mycket faktiskt, men bland sagogrynsklassiker vinner thaitraditionen tack vare saltet. När jag kom...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.