lagers tabberas
torsdag 15 februari 2007

ICA gör skiktande grynfil som smakar mjöl

›
Vimsade runt igår i affären efter fil för att få ett avbrott i grötmorgnarna. Ryckte till mig ett paket som understryker att framtiden redan...
6 kommentarer:
onsdag 14 februari 2007

Kanom sagko – sagogryn

›
Vad är svenska desserter mot Thai? Ganska mycket faktiskt, men bland sagogrynsklassiker vinner thaitraditionen tack vare saltet. När jag kom...
1 kommentar:
tisdag 13 februari 2007

Gaeng Som - en Thailändsk soppa

›
Gaeng Som hemma! Igår gjorde vi en Gaeng Som. Och det är som med mångt och mycket inom thaimatskolan en rätt som kan lagas på många olika sä...
2 kommentarer:

Kaffepaus utan smör

›
Jag gillar att sitta där uppe med gäster för att se på utsikten Det pratas väldigt om vilka det är som ligger samhället till last - de sjuks...
måndag 12 februari 2007

Guests from China

›
Jag har gäster från Kina - ständigt återkommande. Just nu ligger tre uppkopplingar från Kina inloggade på Lagers tabberas - två från Peking ...

Konstnärsklubben ett njutningspaket

›
Konstnärskvällens gryta med gulasch. 1982 blev jag kallad till ledamot av Konstnärsklubben. Vad det är kan ni läsa här ! Det har blivit en d...
1 kommentar:
söndag 11 februari 2007

Surströmming mitt i vintern - sexigt som fan

›
Mitt i smällkalla vintern bekymrar sig Stellan på Salt om surströmming vilket i och för sig är bra, men han inleder med ett inlägg om surst...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.