lagers tabberas
tisdag 30 januari 2007

Pomelo på thai

›
Det blev congee till middag, congee med fläskfrikadeller, ättika, chilli, fisksås, friterad vitlök – och som vanligt lagade Rodjana till den...

Choklad 72.100 HOVBY N°9, Lund

›
Choklad är som het chili. En smärtsamt njutning av olika aromer, valörer, toner och smaker. En chokladens minimalist har en liten chokladfab...
måndag 29 januari 2007

Brockoli på thai

›
Det var någon som bloggade i världen om hur man ska ta tillvara brockolistjälkarna – de som innehåller så mycket smak. I Thailand får inget ...
2 kommentarer:

Släktband i SR P1 och "Döden i skogen"

›
Nu är det dags igen för "Döden i skogen" i media. Den här gången är det programmet Släktband i Sveriges Radios P1 som tagit upp e...
söndag 28 januari 2007

Lars Lerin, ljuset och doften av torsk

›
Tidigt kom jag i kontakt med Lars Lerin. Det var när några av hans första böcker med bilder från Lofoten kom. Och jag bläddrade mig in i e...

Lättlagat? NEJ - Lättjagat

›
-Isvaken, Edsbergs slott 13:12, 28/1-07

Kritikerna mitt i maten

›
Alla har vi vår jury hemma. Det skriver Oscar i en blogg från sitt hemulens kök appropås Bocuse D’or och Årets Kock. Jag lagade en underbar...
3 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.