lagers tabberas
fredag 26 januari 2007

Lemon Curd = frukostnjutning

›
Har man småungar hemma så har man också förkylningsbakterier svävande ständigt. Man kan inte säga att de drabbat oss just nu utan drabbninge...
1 kommentar:
torsdag 25 januari 2007

Thaicurry - panæng på pumpa

›
Men det är väl självklart att det finns storkok även i det thailändska köket. Många tror att thaiköket bara är det hastigt wokade, den absol...
onsdag 24 januari 2007

Allt kött är hö

›
”Utländskt kött är minst lika bra som det svenska. Att svenskt kött skulle vara så mycket bättre bara för att det är svenskt är en myt. Impo...
5 kommentarer:

En dag på jobbet

›
Till och med mina ungar frågar: "Vad gör Du egentligen?" Och jag tänkte på det idag – en vanlig dag på jobbet! Först satt jag på k...
tisdag 23 januari 2007

Svenskt kött - likvattenmarinerad biff

›
Det finns något som heter Gräskött , nästan ”vegetariskt kött” skulle man kunna få det till då, men är ett ekologiskt alternativ som jag sj...
2 kommentarer:
måndag 22 januari 2007

Köttbullar blev nudlar och som tam

›
När vi gick för att hämta ungarna så gick vi förbi affär’n och tänkte om vi skulle stå ut att köa vid kassorna eller om vi skulle ta ur frys...
söndag 21 januari 2007

Rester, semla och PS-mord

›
Det är läskigt att vara övertänd. Jag har känt mig så den sista iden och känner igen mig sådan sedan alltid när jag går från ett stort proje...
2 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.