lagers tabberas
tisdag 23 januari 2007

Svenskt kött - likvattenmarinerad biff

›
Det finns något som heter Gräskött , nästan ”vegetariskt kött” skulle man kunna få det till då, men är ett ekologiskt alternativ som jag sj...
2 kommentarer:
måndag 22 januari 2007

Köttbullar blev nudlar och som tam

›
När vi gick för att hämta ungarna så gick vi förbi affär’n och tänkte om vi skulle stå ut att köa vid kassorna eller om vi skulle ta ur frys...
söndag 21 januari 2007

Rester, semla och PS-mord

›
Det är läskigt att vara övertänd. Jag har känt mig så den sista iden och känner igen mig sådan sedan alltid när jag går från ett stort proje...
2 kommentarer:

Utländska bönor

›
Nu har jag helt hakat upp mig på det här med bondbönor och fortsätter även idag trots att vi hade en storslagen middag hemma hos oss med vår...
3 kommentarer:
fredag 19 januari 2007

Satans böna fan så god!

›
Så här på kvällskvisten tänkte jag återkomma lite om bondbönor, det tycks ju finnas ett visst intresse och jag har odlat dem själv i min kål...
2 kommentarer:

Steffo njuter begränsat i TV4

›
Tyvärr så har maten i TV4 på fredagarna börjat behandlas styvmoderligt och blivit sönderhackad av reklam, nyhetsinslag, trailers och lokalp...
torsdag 18 januari 2007

Välling, pälling. soppa

›
Det känns som en tröst så här års att det ligger bondbönor i frysen. Ilva påminde mig – hos henne finns de färska – och när det är säsong h...
4 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.