lagers tabberas
söndag 21 januari 2007

Rester, semla och PS-mord

›
Det är läskigt att vara övertänd. Jag har känt mig så den sista iden och känner igen mig sådan sedan alltid när jag går från ett stort proje...
2 kommentarer:

Utländska bönor

›
Nu har jag helt hakat upp mig på det här med bondbönor och fortsätter även idag trots att vi hade en storslagen middag hemma hos oss med vår...
3 kommentarer:
fredag 19 januari 2007

Satans böna fan så god!

›
Så här på kvällskvisten tänkte jag återkomma lite om bondbönor, det tycks ju finnas ett visst intresse och jag har odlat dem själv i min kål...
2 kommentarer:

Steffo njuter begränsat i TV4

›
Tyvärr så har maten i TV4 på fredagarna börjat behandlas styvmoderligt och blivit sönderhackad av reklam, nyhetsinslag, trailers och lokalp...
torsdag 18 januari 2007

Välling, pälling. soppa

›
Det känns som en tröst så här års att det ligger bondbönor i frysen. Ilva påminde mig – hos henne finns de färska – och när det är säsong h...
4 kommentarer:
tisdag 16 januari 2007

Fräck pytt i panna

›
Det har varit så lugnt och skönt här inne på bloggen. Alla var borta igår kväll och är väl trötta idag, men nu börjar det komma igång bland ...
måndag 15 januari 2007

Mungbönor som dessert

›
I Thailand går uppfattningen om desserter stick i stäv mot vår svenska föreställning om hur det ska smaka. När thailändare ska härma europei...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.