tag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post5621140420422343154..comments2024-02-11T13:09:04.849+01:00Comments on lagers tabberas: Norskt på bordet - fiskepudding igen, mot morgonsimmad torskLagers tabberashttp://www.blogger.com/profile/12640159243302332122noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post-59664517275710176942008-04-12T06:52:00.000+01:002008-04-12T06:52:00.000+01:00Det framgår inte hvordan desse fiskekaker var laga...Det framgår inte hvordan desse fiskekaker var lagade? Generellt sett är fiskfärs ett utmärkt sätt att tillaga gädda och andra beniga fiskar. Man får ju dessutom in kryddorna i fisken, vilket kan vara ett problem annars.<BR/><BR/>Min erfarenhet från Norge är ju att man överhuvudtaget inte hittar någon färsk mat t o m köttfärsen är frusen!Kurthttps://www.blogger.com/profile/02129475735150727429noreply@blogger.com