tag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post5407316849109373551..comments2024-02-11T13:09:04.849+01:00Comments on lagers tabberas: Griljera så här.Lagers tabberashttp://www.blogger.com/profile/12640159243302332122noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post-87846047231983461412007-12-25T16:48:00.000+01:002007-12-25T16:48:00.000+01:00Betr griljeringfungerar men mängden potatismjöl?1 ...Betr griljering<BR/>fungerar men mängden potatismjöl?<BR/>1 matsked?<BR/>Jag använder klart mycket mer potismjöl alt maizena.<BR/><BR/>Dela på en deciliter, hälften i smeten hälften i ströbrödet, det är min rekomendationAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post-61157418626759132192007-12-23T22:35:00.000+01:002007-12-23T22:35:00.000+01:00Har läst och förstått och visste det sedan tidigar...Har läst och förstått och visste det sedan tidigare. Har vistats ganska mycket på charkuterier och köttfabriker och sett hur skinkor är ett resultat av en monteringsindustri. Värst är de "örkta" svenska skinkorna som körs ihop av fläsk i centrifuger och limmas för att sedan marknadsföras under något lockande agralt som ....skinka. Tragisk mat.<BR/>Kokte min skinka för att få det goda spadet till doppet och sedan efter klarning till ärtsoppan md resterna av köttet -griljeringsytan.Lagers tabberashttps://www.blogger.com/profile/12640159243302332122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post-43164065674455240502007-12-23T20:21:00.000+01:002007-12-23T20:21:00.000+01:00Har du kollat in Mats-Eric Nilssons varningar för ...Har du kollat in Mats-Eric Nilssons varningar för skinka med mycket vatten och därför måste ha fosfater i sig för att hålla ihop? <BR/><BR/>Hoppas du har en bättre skinka!Space babehttps://www.blogger.com/profile/09516961232337310205noreply@blogger.com