tag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post5230891335061964094..comments2024-02-11T13:09:04.849+01:00Comments on lagers tabberas: Bantar? Ät ThailändsktLagers tabberashttp://www.blogger.com/profile/12640159243302332122noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post-30282596083907083912007-08-24T10:32:00.000+01:002007-08-24T10:32:00.000+01:00Nonki - kul att Du är med och kommenterar!Byter ma...Nonki - kul att Du är med och kommenterar!<BR/>Byter man ut kycklingfärsen och bläckfisken blir det liksom inte samma rätt utan något helt annat. Kolla bakåt i bloggen - tror att jag har en del Jam sedan tidigare av olika typer om inte så var säker på att det kommer. Vi brukar göra sallad på kycklinglever eller till och med på rester av den svenska söndagssteken eller skivor av entrecôte. Självklart går det att göra en jm på fiskrester också eller räkor (utmärkt) och då lägga till wonseen, glasnudlar, jam wonseen gong.<BR/>I vår lilla reducerade och hemmasnickrade Pad preio wan kan man naurligtvis byta ut färsen mot fläskfärs eller till och med oxfärs, men det kan bli lite torrt med den sistnämnda.Lagers tabberashttps://www.blogger.com/profile/12640159243302332122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post-54832120028153426682007-08-24T09:14:00.000+01:002007-08-24T09:14:00.000+01:00HejKan man byta ut kycklingfärsen mot fläsk eller ...Hej<BR/><BR/>Kan man byta ut kycklingfärsen mot fläsk eller oxfärs och med gott resultat?<BR/><BR/>Likaledes, bläckfisken, kan man använda en mera vanlig fisk?Anonymousnoreply@blogger.com