tag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post455415720559412029..comments2024-02-11T13:09:04.849+01:00Comments on lagers tabberas: Övervintrad kålLagers tabberashttp://www.blogger.com/profile/12640159243302332122noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post-13099763700329327252008-05-08T18:15:00.000+01:002008-05-08T18:15:00.000+01:00Som Khaek är syrligt som fan och används mest i Sy...Som Khaek är syrligt som fan och används mest i Sydthailändsk mat och som ingrediens i grytor för att de ska hålla längre, den lär ha en viss konserverande effekt. Men nej, vi använder den inte hemma i vår matlagning.Lagers tabberashttps://www.blogger.com/profile/12640159243302332122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post-72323926603207796142008-05-07T21:29:00.000+01:002008-05-07T21:29:00.000+01:00Använder Rodjana eller du asam gelugor (garcinia a...Använder Rodjana eller du asam gelugor (garcinia atroviridis) i matlagningen? På thai ska den kallas khaek eller sommawon. I såna fall, vad är bäst att göra med den? <BR/><BR/>(Jag håller på att återupptäcka sydostasiatisk mat, jag tar alla tips jag kan få tag i).Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com