tag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post2189924485894220487..comments2024-02-11T13:09:04.849+01:00Comments on lagers tabberas: Fulle kocken Keith Floyd dödLagers tabberashttp://www.blogger.com/profile/12640159243302332122noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post-71011730655518064852009-09-15T14:14:44.514+01:002009-09-15T14:14:44.514+01:00Anka och gås avger vid långsam värmning tillräckli...Anka och gås avger vid långsam värmning tillräckligt, men är ankan tanig och mager som svensk anka som inte får vara fet för då tror folk att de dör då måste man kanske lägga till lite ankfett.<br />Det funkar med "vanlig" anka.<br />Kul att Du tycker bloggen är trevlig.Lagers tabberashttps://www.blogger.com/profile/12640159243302332122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8140305330819520788.post-57881879241326467802009-09-15T13:49:27.781+01:002009-09-15T13:49:27.781+01:00Jag sörjer honom, och tar ett glas vin till minne....Jag sörjer honom, och tar ett glas vin till minne.<br /><br />Jag såg ditt recept och blev förunderligt sugen på konfiterad anka. Men jag undrar, behöves verkligen inte mer fett än det ankan själv avger? Det måste ju röra sig om minst en halvliter för att täcka.<br /><br />De flesta andra recept jag sett anger anka plus 800–1 000 ml ankfett.<br /><br />Funkar det bra med vanlig anka från frysdisken?<br /><br />Allt gott, och tack för trevlig läsning på bloggen.johlienoreply@blogger.com